AV

instalaties

verlichting voor BAR Mission Masala
de juiste sfeer

horeca

Licht

Stijlvolle en tijdloze verlichting die zich aanpast aan uw interieur om de juiste sfeer te creëren. Voor ons is ieder project persoonlijk en daarom werken wij op maat. Wij doen er alles aan om te voldoen aan uw wensen binnen een op voorhand afgesproken budget.

Wij werken het volledige project uit van ontwerp tot installatie en onderhoud. En onze experts maken van uw visie realiteit.

Oog voor detail. Wij streven steeds naar de perfecte combinatie tussen technische innovaties en esthetische harmonie.

geluid

Wij streven naar een totale harmonie waarbij elk element vlekkeloos in uw interieur past. Daarom plaatsen wij naast lichtinstallaties ook geluidsinstallaties waarbij wij altijd rekening houden met het doel van het project Wij bieden zowel oplossingen aan voor restaurants, (dans)café’s, loungebars, discotheken, multi-purpose feestzalen...Wij starten daarom altijd met een akoestische analyse van de ruimte om zo binnen de nieuwe geluidsnormen een aangename, warme en duidelijke klank te bekomen.

in de kijker

zet uw product in de kijker

Een hip interieur dat past bij het imago van uw merk. De ultieme customer experience in elke detail.

Een echte samenwerking

Wij werken het project uit samen met uw ontwerper, scenograaf en / of architect.

led verlichting winkel

HAAL MEER UIT UW VERLICHTING EN ZET DEZE IN ALS EYE-CATCHER

Ons ervaren team van techniekers zet uw product of kunstwerk in de kijker. Wij werken nauw samen met de artiest, de ontwerper of architect om tot een perfecte harmonie te komen waarbij de focus ligt op wat voor u belangrijk is. Bij ons staat uw interieur en de beleving van uw bezoeker centraal. We zorgen ervoor dat alles nauwkeurig aansluit en dat alle leds gelijkmatig verdeeld zijn.

automatisatie Licht, geluid, domotica
lets talk

automatisatie

Gebruiksgemak

Met een druk op de knop de juiste sfeer creëren. Projector en scherm laten zakken bij het aansluiten van de laptop. Dat zijn enkele voorbeelden van hoe onze systemen de user experience verbeteren. Wij gaan steeds opzoek naar de juiste match tussen systeem en gebruiker. Van simpele iPad bedieningen tot volledige controle u kiest zelf wat wel of wat niet.

Alles aanstuurbaar

Al onze toestellen werken met standaard en opensource protocollen. Dit zorgt ervoor dat alle toestellen met elkaar communiceren en gecentraliseerd kunnen worden.
Met één knop kan u dus alle toestellen bedienen.
Wij werken samen met de elektricien om ook hun systeem mee te integreren in het onze. 

let's talk

Ready to take off?

UP